Oasis-keinu antaa keinumiselle uuden merkityksen- nautinnon yhdistettynä turvallisuuteen.

Keinun nivelien laakerointi on toteutettu ainutlaatuisen pehmeällä, äänettömällä ja täysin huoltovapaalla tavalla. Se toimii kaikissa keinumislämpötiloissa takuuvarmasti.

Oasis-keinun mitat ja materiaalit

Oasis-keinua on kehitetty yhä tyylikkäämmäksi ja turvallisemmaksi vaihtoehdoksi. Se sopiikin ulkonäöltään hyvin niin moderniin kuin perinteiseenkin pihapiiriin. Keinu tulee sijoittaa tasaiselle alustalle, esim. betonilaatan päälle. Jos alusta ei ole riittävän tasainen niin keinun lattian turvatoiminta voi häiriintyä.

Mitoitus ja sijoittelun ohje on esitteessä, jonka voita ladata tästä.

Oasis-keinun mitat

Leveys (edestä): 2,20 m, katon leveys 2,50 m
Syvyys (sivusta): 2,20 m, katon syvyys 2,00 m
Syvyys pyörätuoliliuskalla 3,10 m
Kokonaiskorkeus: 2,40 m

Oasis-keinun valmistusmateriaalit

Rakenteet ovat RAL-värisävyyn pulverimaalattua alumiinia ja terästä.
Puuosat ovat ruskeaa kestopuuta.
Lattia on huoltovapaata UPM-prolife-puukomposiittilautaa.
 

Kattona on joko opaali polykarbonaatti- tai puurimakatto, joka on samaa materiaalia kuin penkitkin. Opaalin polykarbonaattikaton ansiosta keinua voi käyttää myös sadesäällä. Puurimakatto antaa kivan varjostuksen auringolta ja luo lämpöistä ja pehmeää tunnelmaa. Niitä voi toki yhdistääkin, niin että polykarbonaatti on alimpana antamassa keinujalle sääsuojan.

Varustelu ja lisävarusteet

Lattian patentoitu turvapysäytys Oasis-keinuun noustessa tai siitä poistuttaessa on aina vakiovarustuksena. Tästä ominaisuudesta nauttivat kaikenikäiset keinujat. Sähköpyörätuolilla liikkuvia varten voidaan keinu varustaa laitteella joka mahdollistaa keinumisen, kun s-pyörätuoli on keinun lattialla. Laite on esitelty esitteessä.

Myös vakiovarustuksena olevissa käsinojissa voi lisävarusteena olla mukitelineet (1-4 kpl).

Esteetön kulku keinuun mahdollistetaan alumiinisella pyörätuoliluiskalla (1-2 kpl), jotka voidaan asentaa vaikka kummallekin puolelle keinua.

Kysy lisää Oasis-keinusta!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa